FÅ‘oldal » Egészség blog » Új tanácsadók a láthatáron


Új tanácsadók a láthatáron

Feltöltötte: Burget Péter, 2015-05-11 09:04:16

2015 május 10-én újabb lépést tettünk célunk felé. Szeretnénk, hogy emberek ezrei, tízezrei ismerkedjenek meg a Testszerviz egészség-technológiájával. Nem csak ismerkedés szinten, hanem az alkalmazás szintjén.

Meg kell tudniuk az embereknek, hogy tehetnek nagyon jó dolgokat a testükért és jár nekik a remek fizikai állapot. A most végzÅ‘s 8 új tanácsadóval már 12 olyan ember él Magyarországon, aki képzett ebben.

Közös szándékuk az, hogy segítsenek az embereknek, segítsenek abban, hogy egészségesebb, tudatosabb és jobb életet élhessenek, lehetÅ‘leg minél tovább.

Új tanácsadóink elszántak ebben, vidám és lelkes csapat Å‘k, akik komoly tudással felvértezve tudják, hogy mit lehet tenni a testtel kapcsolatban.

Székesfehérvár, GyÅ‘r, Szombathely, Veszprém, Vác és Budapest már rendelkezik Testszerviz egészség-tanácsadóval. Szándékunk szerint hamarosan minden nagyobb városban elérhetÅ‘ lesz ez a fantasztikus lehetÅ‘ség!

És kik Å‘k? Gesztesi Erzsébet, Lovró Betty, Figura Margit, Szendrei Kriszta, Zsámár Zsuzsa, Jakus Zsuzsa, Töreki Tamás és Sztranyovszky Ákos.

Hajrá új tanácsadók, hajrá Testszerviz!



(Ha nincs Facebook hozzáférésed és nem akarsz egyet létrehozni, küldd el nekünk az üzeneted és mi feltesszük.)

62 éves vagyok...

Feltöltötte: Burget Péter, 2016-04-18 15:48:18

62 éves vagyok. Életem során elvétve szedtem gyógyszert.

Tovább olvasom...


A sors fintora?

Feltöltötte: Burget Péter, 2016-04-14 15:21:48

Korábban már írtam arról, hogy a máj a szervezet kommunikációs központja, kb 1.2-1.5 kilós nagy belsÅ‘ szerv. Hormonokat termel, illetve ...

Tovább olvasom...


További blog bejegyzések...


Jelentkezzen egy ingyenes konzultációs beszélgetésre!

Töltse ki ingyenes tesztünket:

Készítette:

Webtrex.hu