FÅ‘oldal » Egészség blog » Készülj a nyárra!


Készülj a nyárra!

Feltöltötte: Burget Péter, 2015-01-06 17:40:30

A legtöbben szeretnek jól kinézni, szeretik, ha csinosak. És nem szeretik, ha nyáron a strandon nem a legjobb formájukban mutatkozhatnak. Itt most nem a kockás hasú paiskról és a csonkollekció lányokról beszélek. Egy átlag emberrÅ‘l, aki korának megfelelÅ‘ fizikai állapotban van, teste jól karban tartott. Tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor nagyobb az önbizalmunk, jobban érezzük magunkat és szívesebben vetkÅ‘zünk fürdÅ‘ruhára. (Megjegyzem, ez férfiaknál és nÅ‘knél egyformán így van!)

Az Å‘szi, téli hónapokban nem ritka, hogy felszöknek plusz kilók és bizony ez zavaró lehet a strandon, vagy egyszerűen az utcán nyári öltözetben. Arra, hogy a tavaszi és nyári hónapokban jó formában legyünk, most kell elkezdeni készülni.

Ahogy a felesleges kilók sem egyik reggelrÅ‘l a másikra ugranak fel, úgy leadásuk sem egy napos történet.

Ha idÅ‘ben elkezdünk készülni, akkor biztosak lehetünk benne, hogy 3 hónap alatt elérhetjük célunkat: Sokkal jobban fogunk kinézni, mint azt megelÅ‘zÅ‘en. 3 hónap és csodák történnek testünkkel.

Ehhez szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy 3 hónapos szolgáltatási csomagokat állítottunk össze. 3 havi csomag befizetése esetén 20% kedvezményt adunk a teljes összegbÅ‘l. Az így megtakarított pénzbÅ‘l pedig lehet pár számmal kisebb fürdÅ‘ruhát, nyári holmikat venni! A pontos részletek után érdeklÅ‘djön a testszerviz@testszerviz.hu e-mail címen, vagy hívja a +36307374359-es telefonszámot!



(Ha nincs Facebook hozzáférésed és nem akarsz egyet létrehozni, küldd el nekünk az üzeneted és mi feltesszük.)

62 éves vagyok...

Feltöltötte: Burget Péter, 2016-04-18 15:48:18

62 éves vagyok. Életem során elvétve szedtem gyógyszert.

Tovább olvasom...


A sors fintora?

Feltöltötte: Burget Péter, 2016-04-14 15:21:48

Korábban már írtam arról, hogy a máj a szervezet kommunikációs központja, kb 1.2-1.5 kilós nagy belsÅ‘ szerv. Hormonokat termel, illetve ...

Tovább olvasom...


További blog bejegyzések...


Jelentkezzen egy ingyenes konzultációs beszélgetésre!

Töltse ki ingyenes tesztünket:

Készítette:

Webtrex.hu