FÅ‘oldal » Egészség blog » Indulás egy új életmód felé


Indulás egy új életmód felé

Feltöltötte: Burget Péter, 2014-11-20 09:26:04

Az emberek gyakran tesznek fogadalmakat, ám ezek a fogadalmak általában rövid életűek.

Vajon miért nem működnek a fogadalmak? – Tudd meg, hogyan válthatod valóra! Tudd meg, hogyan érheted el az Ideális Testet, hogyan segít az életmódváltás abban, hogy a fogyás ne csak átmeneti legyen!

 

A legtöbb fogadalom a fogyás, az ideális test elérése és az ehhez nélkülözhetetlen életmód váltás körül forog. Le fogok fogyni, mozogni fogok, egészségesebben élek majd, leszokom errÅ‘l, leszokom arról. Nem jövök ki a sodromból, kedves leszek mindenkivel, majd mostantól nem halogatom a dolgaimat és ehhez hasonlók.

 

Biztosan számos olvasó hozott már ilyen döntéseket, majd azt vette észre, hogy valamiért nem sikerült. Minél többször nem sikerül, annál kevésbé hiszi el a következÅ‘nél, hogy az majd bejön, meg tudja csinálni. Egy idÅ‘ után már meg sem próbálja. Különösen igaz ez a fogyókúrák esetében.

 

Ügyfeleink jelentÅ‘s része az elsÅ‘ beszélgetésnél elmondja, hogy számos diétán van túl, mindent megtett a fogyás érdekében. Számos életmód programot elkezdett, számos fogyókúra ért véget kudarccal.

Kicsit kétkednek, amikor elmondom, hogy a Testszerviz életmód program tényleg működik, nem kell szenvedni, nem kell 180 fokos fordulat és az eredmény tartós lesz.

 

Aztán belevágnak, „na jó, ezt még megpróbálom” és csodák csodájára eredmények vannak, boldogan jelentik, hogy ez tényleg működik.

 

Mi a „Testszerviz” életmód titka? Miért működik itt a fogyás, az ideális test elérése és megtartása?

Mi a különbség? Nos, több okot is találtam.

 

Az első ok:

A fogadalmakat rendszerint valami alkalomhoz, idÅ‘ponthoz kötik az emberek. Újév elsÅ‘ napja, majd a szülinapom után elkezdem a fogyókúrát, van még egy családi összejövetel, ahol biztosan nagy evés-ivás lesz, de azt követÅ‘en már biztosan elkezdem.

A legjobban akkor motivált az ember, amikor éppen meghozza a döntést. A következÅ‘ napon már csak 70%-os az elszántság, a 2-3. napon 50-30%, a negyedik napon meg konkrétan semennyi. Újabb idÅ‘pont, újabb idÅ‘tologatás.

Nálunk az ügyfél az bevezetÅ‘ konzultáción eldönti, hogy fontos-e számára a fogyás, az ideális testsúly elérése, akarja-e és nem napok múlva kezdi, hanem azonnal. Már is cselekszik és kezdi. Irány az új életmód a „Testszerviz” segítségével! Ez egy nagy plusz pont!

 

A második ok:

Addig rendben is van, hogy megszületik az elhatározás: fogyás, ideális test, új életmód! De milyen módszert válasszak? Ismerek egy sereg pl. fogyókúrát, de melyik lesz jó? Úgy kell eldönteni, hogy kevés róla az ismeret, nem tudja hogyan és miért működik. Nincs tisztában az ember a teste működésével, szóval nincs teljes megértése a programról.

Aztán minden ismerÅ‘s véleményezi, mindenki ajánl egy tuti másikat, ami szerinte jobb, mert X.Y. már azt végigcsinálta és nála bevált.

A Testszerviz szolgáltatás lényege a működÅ‘ módszer mellett, hogy tanítjuk az ügyfeleinket. Megértik a módszert, azt, hogy mit csinálunk és miért. Nem utasításokat kap, hanem vele együtt csapatmunkában visszük végig a programot. Tudást adunk!

 

A harmadik ok:

A fogadalmat tevÅ‘nek kérdéseivel nincs kihez fordulnia, ritkán kap valódi segítséget. Az önkontrollja nem mindig elég. Szüksége lenne még egy kis segítségre, irányításra.

Egy életmód program kialakítása során felmerülhet rengeteg kérdés. A panel életmód és fogyókúra programok nem veszik figyelembe a test egyedi igényeit, azt hogy minden testnek másra van szüksége.

Mi állandóan készek vagyunk segíteni, személyre szabottan dolgozunk, és ha kell, szelíden visszatérítjük a megfelelÅ‘ útra az „eltévedt” partnerünket. Mindezt odafigyeléssel és szeretettel tesszük. Ezzel lassan, de biztosan meglesz a hÅ‘n áhított ideális test.

 

A negyedik ok:

Sokszor azt tapasztaljuk, hogy egy fogyókúra program jelentÅ‘s odafigyelést, energiát, extra idÅ‘t és beszerzÅ‘ körutakat igényel. A diéták szigorú szabályokat írnak elÅ‘, vagy egyoldalú étkezést, vagy tiltják a számunkra oly finom dolgokat. Szóval macerásak lehetnek és sokszor spártai viselkedést várnak el.

A „Testszerviz” módszer szerint semmi olyat nem szabad csinálni, amivel az ember nem érzi jól magát. Ha azt érzi, hogy meg kell magát erÅ‘szakolni, hogy sikerüljön, akkor rossz úton jár.

Ha kell, lépésrÅ‘l lépésre, fokozatosan kell megtenni a változtatást úgy, hogy a mindennapok ritmusába beleférjen. Olyan dolgokat kell vásárolni, ami egyébként is ott van karnyújtásnyi távolságban. Ne kelljen extra idÅ‘t kiszakítani a zsúfolt napból.

 

A „Testszerviz” életmód lényege röviden összefoglalva

 

Ha elhatározta, hogy életmód váltást akar, azonnal kezdjen hozzá, nincs jobb pillanat, mint a most!

A végrehajtás alatt folyamatosan tanulja meg, hogy mi hogyan és miért működik! Kérdezzen, és legyen kitÅ‘l kérdezni!

Akarjon segítséget, olyan partnert, aki bármikor ott van, támogat és segít, mindezt kompetensen teszi, kifejezetten az Ön igényeire szabva.

Csinálja könnyedén, lépésrÅ‘l lépésre, legyen a dolog könnyed ugyanakkor eredményes. Ne akarjon túl magasat ugrani elsÅ‘re. FÅ‘ a fokozatosság!

 

Ezzel tulajdonképpen össze is foglaltam a „Testszerviz”, az új életmód, az ideális test eléréséhez vezetÅ‘ út általunk képviselt filozófiáját.

Ügyfeleink ezért sikeresek, a életmód programunk ezért rendkívül hatékony.

Ez nem fogyókúra, hanem a test fizikai egyensúlyának helyreállítása, az ideális test létrehozása, melynek mellékterméke a fogyás. És ez nem mellékes melléktermék!

 

Akarja Ön is az ideális test, ideális fizikai állapot elérését! Megérdemli!

Jelentkezzen most egy ingyenes konzultációra! Tudja meg, hogy mit tehet saját magáért!

www.testezerviz.hu



(Ha nincs Facebook hozzáférésed és nem akarsz egyet létrehozni, küldd el nekünk az üzeneted és mi feltesszük.)

62 éves vagyok...

Feltöltötte: Burget Péter, 2016-04-18 15:48:18

62 éves vagyok. Életem során elvétve szedtem gyógyszert.

Tovább olvasom...


A sors fintora?

Feltöltötte: Burget Péter, 2016-04-14 15:21:48

Korábban már írtam arról, hogy a máj a szervezet kommunikációs központja, kb 1.2-1.5 kilós nagy belsÅ‘ szerv. Hormonokat termel, illetve ...

Tovább olvasom...


További blog bejegyzések...


Jelentkezzen egy ingyenes konzultációs beszélgetésre!

Töltse ki ingyenes tesztünket:

Készítette:

Webtrex.hu