Neked szól...

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!



Te is a 16.000 tesztkitöltő között vagy, aki az elmúlt 5 évben legalább addig eljutottál, hogy némi energiát, időt szántál arra, hogy kitöltsd a tesztünket.

Ez már önmagában több, mint ameddig az emberek többsége eljut. Benned már felvillant a változtatás szándéka, keresed az utat, ami jobb fizikai állapot felé vezet, helyes életmód kialakítását eredményezi. Ezt szeretném nyugtázni! Az első lépést már megtetted.

Sőt, lehet, hogy már tovább is léptél, elkezdted a Testszerviz programot, vagy elkezdtél mozogni, vagy egyéb dolgot, amitől jobban leszel.

A tesztet kitöltők 15%-a a Testszerviz életmódváltást választotta és az oldalunkon található sikerek egyértelműen igazolják a választás helyességét.

Mi soha sem mondjuk, hogy mi vagyunk az egyetlen esély, mi vagyunk az egyetlen lehetőség a változtatásra, ugyanakkor azt mondhatjuk, hogy akik elkezdték, nem bánták meg.

A program erőssége a személyre szabottság, az, hogy heti rendszerességgel foglalkozunk veled, jó kontrollal segítünk, apró megtehető lépésekkel haladunk, életszerű és fenntartható a kialakított helyes életmód. Meglepő, hogy pici módosítás is mekkora eredményt hoz. Azt nyilván mindenki szereti, hogy kis energia bedobással, egyszerű apró változtatással nagy eredményeket lehet elérni. Látható rögtön a változás, elégedett az ember, hogy vannak eredmények és haladok egy jobb élet felé.

2000 ember nem tévedhet. Ez nem egy divatdiéta, nem valami varázsszer ígérete, hanem egy működő módszer, ami tényleg segít megváltozni és a változást stabillá tenni.

Ha még mindig ott a fejedben a gondolat, hogy változtatni kellene, ha ott az útkeresés szándéka, ha a teszt kitöltése óta nem lett jobb a helyzet, vagy esetleg romlott, akkor itt az idő, hogy újra nekifuss.

Szívesen vesszük, ha újra kitöltöd a tesztet, ha újra beszélgetnél az életmódváltásról, ha újra elszánod magad a változtatásra. Hajrá! Tesztelj! Mi itt vagyunk és azért vagyunk, hogy neked segítsünk!

Töltsd ki tesztünket újra! Nem bánod meg!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket